Späť 14.Dec.2023

Deň s rodinou v CSS SLoven

Stretnutie po rokoch.

V spolupráci s Centrom sociálnych služieb Sloven - Slávnica v trenčianskom kraji sme si pripravili vianočné prekvapenie pre našich dvoch prijímateľov, ktorí sa spolu nevideli dlhých 42 rokov.

Všetko sa to odohralo v Centre sociálnych služieb Sloven, ktoré organizovalo predvianočné podujatie pod názvom „Deň s rodinou. "

Jeden z našich prijímateľov, má v tomto zariadení umiestnenú svoju sestru, ktorú stretol práve na tomto podujatí. Nechýbala ani ich druhá sestra, ktorá za nimi pricestovala z Čakajoviec, aby sa s nimi mohla konečne osobne stretnúť. Stretnutie prinieslo veľa emócii, radosti a šťastia.

A ako sa nám podarilo vyčariť radosť súrodencom? Za týmto príbehom hľadania so šťastným koncom je obetavá spolupráca zariadení sociálnych služieb, kde sa i týmto prístupom ukázalo, že práca v sociálnych službách nie je len odborná, ale je naplnená láskou.

Prijímatelia si pre pozvaných hostí pripravili krátke divadelné predstavenie „Betlehemská hviezda, vianočné darčeky, nechýbalo vianočné občerstvenie a rodinné fotenie pri stromčeku.