20.Dec.2023

Srdce na dlani 2023

Slávnostné oceňovanie dobrovoľníkov a dobrovoľníčok zo Žilinského kraja Srdce na dlani 2023 sa uskutočnilo 6.12.2023 vo večerných hodinách v Kultúrnom dome Andreja Hlinku v Ružomberku. Organizátorom bolo Žilinské dobrovoľnícke centrum

Pozrite si krátke charakteristiky tohtoročných nominovaných dobrovoľníkov a dobrovoľníčok tých, ktorí pomáhajú aj v našom Centre sociálnych služieb Zákamenné.

📍Dobrovoľníctvo v sociálnej a zdravotnej oblasti:

🥇Milan Kovaľ - dobrovoľník, ktorý pomáha v CSS Zákamenné, pracovisko Oravská Lesná. Všetci prijímatelia i zamestnanci si ho veľmi obľúbili a potešia sa vždy, keď príde.

🥇Soňa Žyglinská - Ústretová, ochotná vždy pomôcť a otvorená ďalším výzvam do budúcna.

📍Dobrovoľnícky projekt roka

LeSníček - Jedinečný projekt, ktorý spája zdravotne a sociálne znevýhodnené komunity v regióne Orava - detí, mladých ľudí, dospelých, aj seniorov. Zároveň upriamuje pozornosť na chránené stromy, zviditeľňuje ich a prispieva k šíreniu vedomostí o tejto problematike prostredníctvom náučno rozprávkovej knihy a výstavy.

📍Dobrovoľníctvo v oblasti práce s deťmi a mládežou

🥇Karolína Graňáková - pracuje s deťmi a mládežou. Venuje im svoj čas pri rôznych projektoch a taktiež obohacuje život prijímateľkám v zariadení sociálnych služieb.

 

❤️ Vám všetkým patrí naša vďaka! ❤️